ΑΡΏΜΑΤΑ ΤΎΠΟΥ ΕΠΩΝΎΜΩΝ ΤΡΙΠΛΆ ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΑ - ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 45€

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  • Εντος Αττικης με ΕΛΤΑ / ACS 1-3 Συνήθως την Επόμενη Εργάσιμη. 
  • Υπολοιπη Ελλαδα με ΕΛΤΑ / ACS Courier κ.α σε 2-5 Εργασιμες.
  • Κυπρο & Ευρωπη με ELTA 10-15 Εργασιμες.
  • Efood Delivery Παράδοση μέσα σε λίγη ώρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Για την παράδοση των αποστολών γενικά συνεργαζόμαστε με διάφορες μεταφορικές, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε όλο τον όγκο, και κατά καιρούς μπορεί και να αλλάζουμε χωρίς προειδοποίηση.

Το κοστος των μεταφορικων ειναι 6€ για ολη την Ελλαδα και τα επιβαρυνεται ο πελατης.

Ολα τα παραγγελθέντα προϊόντα από τον αγοραστή θα παραδοθούν στη διεύθυνση που θα αναφέρει ο αγοραστής και η οποία αναφέρεται ως («Διεύθυνση αποστολης»).

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται μέσω ELTA η ACS με χρέωση του αγοραστη.

Εντος παραδίδουμε συνήθως σε 1-3 εργάσιμες μέρα εκτός δυσπρόσιτων περιοχών (ενδεικτικα).

Στην υπόλοιπη Ελλάδα νησιά και Ηπειρωτική χώρα απο 2-5 εργασιμες μερες (ενδεικτικα).

Για Κυπρο Και Υπολοιπη Ευρωπη (με ΕΛΤΑ) απο 10-15 εργασιμες μερες (ενδεικτικα).

Η Εταιρεια μας παραδίδει σε όλες τις περιοχές της ελληνικής επικράτειας (με εξαίρεση των περιοχών που δεν υπάρχει πρόσβαση μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς).

Efood Παράδοση μέσα σε λίγη ώρα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Ο αγοραστής μπορεί να ενημερωθεί για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας, από τον ιστότοπό μας ή τηλεφωνικά οι αναγραφόμενοι χρόνοι παράδοσης μπορεί να αλλάξουνε ανα πάσα ώρα και στιγμή και εξαρτώνται απο το μέρος τις καιρικές συνθήκες και άλλες πιθανές αιτίες που μπορεί να συμβούν.

Η ποσότητα και η διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλάζει κάθε στιγμή, οπότε παρακαλούμε να μας παίρνετε τηλ. ή να μας στέλνετε email, ώστε να διασφαλίζεται η άμεση διαθεσιμότητα. Σε διαφορετική περίπτωση ο πελάτης θα ειδοποιείτε, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες. (αλλαγή προϊόντος ή αλλαγή ημερ. παράδοσης)

Η Εταιρεια μας δεν φερει καμια ευθυνη στην αλλαγή του χρόνου παράδοσης, εφόσον αυτή οφείλεται σε καθυστέρηση από τον προμηθευτή ή σε εξωγενείς παράγοντες.

Η Εταιρεια μας δεν φερει καμια ευθυνη για τυχόν πρόσθετες χρεώσεις, σε αποστολές εξωτερικού π.χ (τελωνεία και καθυστερήσεισ του χρόνου παράδοσης απο μεταφορικές, λόγο επικίνδυνων υλικών κλπ.), σε αυτές τις περιπτώσεις ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει εκ νέου τα έξοδα επιστροφής / αποστολής.

Σε περίπτωση που η παράδοση καθυστερήσει για περισσότερες από 15 ημέρες από τα παραπάνω όρια, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, αφού επικοινωνήσει με το καταστημα μας τηλεφωνικά, δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή από την ειδική φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό μας.

Τέλος όλες οι παραγγελίες θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί στο ακέραιο πριν αποσταλούν στον πελάτη.

Δεν επιβαρυνόμαστε σε καμία περίπτωση (ΕΞΟΔΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ / ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Το κατάστημα μας κανει δεκτές τις επιστροφές προιόντων υπο ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

1) Σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους που έγινε από το κατάστημα μας, π.χ. παρέλαβε λάθος προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας.

2) Απο λάθος στην λήψη της παραγγελίας.

3) Απο λαθος στην τιμολόγηση της παραγγελίας,

4) Οταν παραληφθούν κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.

Σε ολες τις παραπάνω περιπτώσεις τη διαδικασία επιστροφής και τα εξοδα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η εταιρεία μας.

Ο πελάτης (καταναλωτής) έχει προθεσμία επτά (7) ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα παραλαβής για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει τα προιόντα πισω.

Ο πελάτης (καταναλωτής) έχει το δικαίωμα να ζητήσει την πλήρη αποζημίωση του, την αντικατάσταση του ιδίου προϊόντος ακόμα και αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ιδίας αξίας που πωλείται από το κατάστημα μας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος και ο πελάτης απλά αλλαξε γνώμη /  έκανε λάθος κατά την αγορά ή αν ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση του προϊόντος που αγόρασε με κάποιο άλλο κλπ, η εταιρεια Secrets Parfum διατηρεί το δικαίωμα άρνησης επιστροφής.

Ανά περίπτωση η εταιρεία μπορεί να κάνει δεκτή μία τέτοια επιστροφή.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα όλα τα έξοδα της αποστολής / μεταφοράς που θα προκύψουν καθώς και με τις οποιεσδήποτε διαφορές τιμής του νέου προϊόντος.

Επίσης σε όλες αυτές τις επιστροφές υπάρχει ΕΞΤΡΑ επιβάρυνση 25%.

Το δικαίωμα της υπαναχώρησης/επιστροφής δεν μπορεί να ασκηθεί για προϊόντα που είχαν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση και δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας, η εταιρεια Secrets Parfum διατηρεί το δικαίωμα άρνησης επιστροφής.

Επίσης, απαραιτήτως θα πρέπει το προϊόν που επιστρέφεται να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα του με τα οποία παραλήφθηκε (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο και δελτίο αποστολής).

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί αφού πρώτα ο πελάτης επικοινωνήσει με e-mail στο: secretaromata@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 213.0464191

Ολοκληρώνοντας την αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμφωνείτε με τους όρους αποστολών & επιστροφών.

Εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες σε Ελλάδα και Ευρώπη..

100
k
Permanent Clients
220
k
Sold per Year

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα