Αρώματα Τύπου Επωνύμων Διπλά Ενισχυμένα - Καλλυντικά - Δώρα - Αξεσουάρ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Το κοστος των μεταφορικων ειναι 5€ για ολη την Ελλαδα και τα επιβαρυνεται ο πελατης.

Ολα τα παραγγελθέντα προϊόντα από τον αγοραστή θα παραδοθούν στη διεύθυνση που θα αναφέρει ο αγοραστής και η οποία αναφέρεται ως («Διεύθυνση αποστολης»).

Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται μέσω TAS Courier , ELTA η ACS με χρέωση του αγοραστη.

Εντος παραδίδουμε συνήθως σε 1 εργασιμη μερα εκτος δυσπροσιτων περιοχων (ενδεικτικα)

Στην υπόλοιπη Ελλάδα νησιά και Ηπειρωτική χώρα απο 2-5 εργασιμες μερες.

Για Κυπρο Και Υπολοιπη Ευρωπη (με ΕΛΤΑ) απο 10-15 εργασιμες μερες.

Η Εταιρεια μας παραδίδει σε όλες τις περιοχές της ελληνικής επικράτειας (με εξαίρεση των περιοχών που δεν υπάρχει πρόσβαση μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς).

BOX NOW σε Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker 24/7) | Αυθημερόν για Αττική και την  Επόμενη Μέρα για την Υπόλοιπη Ελλάδα. (Προσωρινά μη διαθέσιμη)

Efood Παράδοση μέσα σε λίγη ώρα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Ο αγοραστής μπορεί να ενημερωθεί για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας, από τον ιστότοπό μας ή τηλεφωνικά οι αναγραφόμενοι χρόνοι παράδοσης μπορει να αλλαξουνε ανα πασα ωρα και στιγμη και εξαρτωνται απο το μερος τις καιρικες συνθηκες και αλλες πιθανες αιτιες που μπορει να συμβουν.

Η Εταιρεια μας δεν φερει καμια ευθυνη στην αλλαγή του χρόνου παράδοσης, εφόσον αυτή οφείλεται σε καθυστερηση από τον προμηθευτή ή σε εξωγενεις παραγοντες.

Σε περίπτωση που η παράδοση καθυστερήσει για περισσότερες από 7 ημέρες από τα παραπάνω όρια, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, αφού επικοινωνήσει με το καταστημα μας τηλεφωνικά, δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή από την ειδική φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό μας.

Τελος ολες οι παραγγελειες θα πρεπει να εχουν εξοφληθει στο ακεραιο πριν αποσταλουν στον πελατη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Το κατάστημα μας κανει δεκτές τις επιστροφές προιόντων υπο ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

1) Σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους που έγινε από το κατάστημα μας, π.χ. παρέλαβε λάθος προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας.

2) Απο λάθος στην λήψη της παραγγελίας.

3) Απο λαθος στην τιμολόγηση της παραγγελίας,

4) Μεγαλη καθυστέρηση στην παραδοση της αποστολής π.χ (πανω απο 1 εβδομαδα να φυγει απ το καταστημα και να παραδοθει στον πελατη).

5) Οταν παραληφθούν κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.

Σε ολες τις παραπάνω περιπτώσεις τη διαδικασία επιστροφής και τα εξοδα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η εταιρεία μας.

Ο πελάτης (καταναλωτής) έχει προθεσμία επτά (7) ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα παραλαβής για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει τα προιόντα πισω.

Ο πελάτης (καταναλωτής) έχει το δικαίωμα να ζητήσει την πλήρη αποζημίωση του, την αντικατάσταση του ιδίου προϊόντος ακόμα και αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ιδίας αξίας που πωλείται από το κατάστημα μας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος και ο πελάτης απλά αλλαξε γνώμη /  έκανε λάθος κατά την αγορά ή αν ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση του προϊόντος που αγόρασε με κάποιο άλλο κλπ, η εταιρεια Secrets Parfum διατηρεί το δικαίωμα άρνησης επιστροφής.

Ανά περίπτωση η εταιρεία μπορεί να κάνει δεκτή μία τέτοια επιστροφή.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα όλα τα έξοδα της αποστολής / μεταφοράς που θα προκύψουν καθώς και με τις οποιεσδήποτε διαφορές τιμής του νέου προϊόντος.

Επίσης σε όλες αυτές τις επιστροφές υπάρχει ΕΞΤΡΑ επιβάρυνση 15%.

Το δικαίωμα της υπαναχώρησης/επιστροφής δεν μπορεί να ασκηθεί για προϊόντα που είχαν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση και δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας, η εταιρεια Secrets Parfum διατηρεί το δικαίωμα άρνησης επιστροφής.

Επίσης, απαραιτήτως θα πρέπει το προϊόν που επιστρέφεται να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα του με τα οποία παραλήφθηκε (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο και δελτίο αποστολής).

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί αφού πρώτα ο πελάτης επικοινωνήσει με e-mail στο: secretaromata@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 213.0464191

Ολοκληρώνοντας την αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμφωνείτε με τους όρους αποστολών & επιστροφών.

Αποστολή μας η αποστολή σας..!!​

Εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες σε Ελλάδα και Ευρώπη..
100 k
Permanent Clients
220 k
Sold per Year