ΑΡΏΜΑΤΑ ΤΎΠΟΥ ΕΠΩΝΎΜΩΝ ΤΡΙΠΛΆ ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΑ - ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 45€

Blog

Φρέσκο και Καθαρό

Φρέσκο και Καθαρό

Τι είναι αυτό που χρειάζεται να ψάχνεις σε ένα άρωμα για να μυρίζεις πάντοτε φρεσκάδα και καθαριότητα.?

Συχνά μιλάμε για το πόσο ωραίο είναι να μυρίζει κανείς φρεσκάδα ​​και καθαριότητα, και μπορεί ακόμη και να έχουμε διάφορες μυρωδιές στο δωμάτιό μας για να μας βοηθήσουν να νιώθουμε έτσι. Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ τι κάνει ένα άρωμα να μυρίζει τόσο φρέσκο και καθαρό.?

Αρώματα Φρεσκάδας και Καθαριότητας

Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτά τα αρώματα είναι ένα ειδικό συστατικό που ονομάζεται μόσχος ή λευκός μόσχος (white musk), αυτό κάνει τα αρώματα να μυρίζουν πραγματικά καθαρά. Είναι ένα ιδιαίτερο συστατικό γιατί συνδέεται με τα ζώα και τη γενική εικόνα για το πώς σκεφτόμαστε να ερωτευτούμε κάποιον με βάση τη μυρωδιά.

Για την ιστορία..

Ο Μόσχος είναι ένα ιδιαίτερο και πολύτιμο συστατικό που προέρχεται από ένα συγκεκριμένο μέρος του αρσενικού ελαφιού, το οποίο παράγουν τα αρσενικά ελάφια από τους ουραίους αδένες τους, με στόχο να πρεσελκύσουν τα θηλυκά κατά την περίοδο της αναπαραγωγής. Μέχρι και το 1979, οι αρωματοποιοί έπαιρναν αυτή την ουσία για να παρασκευάσουν αρώματα με μόσχο, σκοτώνοντας τα ελάφια, γεγονός που ευτυχώς σταμάτησε να συμβαίνει, και έτσι τώρα οι επιστήμονες φτιάχνουν το συνθετικό (white musk) σε εργαστήρια. Ετσι αναμιγνύοντας το με άλλα συστατικά μπορουν να δημιουργούν, για παράδειγμα, το πουδρένιο ή το αισθησιακό musk.

Ο Μόσχος μυρίζει σαν μείγμα σάρκας και δέρματος, κάτι που το κάνει να μυρίζει πραγματικά καθαρό, σαν να έκανες μόλις ένα ντους. Μπορεί επίσης να μυρίζει ζωώδη και αισθησιακά, όπως το sensual musk, που είναι κατεξοχήν πιο σαρκικό. Χρησιμοποιείται τόσο σε ανδρικά όσο και σε γυναικεία αρώματα και η ιδέα ότι ορισμένες μυρωδιές είναι μόνο για αγόρια ή κορίτσια αρχίζει να εξαφανίζεται.

Δείτε όλα τα Musk Αρώματα ΕΔΩ.!

Recent Posts
PERFUME LAYERING tips
Perfume Layering Tips
Δεν υπάρχει καλύτερο κομπλιμέντο από το να σε ρωτάνε.. (τι άρωμα φο
Read More
Τι Είναι τα Niche Αρώματα
Τι Είναι τα Niche Αρώματα?
Τι είναι τελικά τα Niche αρώματα, και τι διαφορά έχουν απο τα συνηθισ
Read More
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα