ΑΡΏΜΑΤΑ ΤΎΠΟΥ ΕΠΩΝΎΜΩΝ ΤΡΙΠΛΆ ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΑ - ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 45€

Blog

Screenshot_1to

Ποτά και Αρώματα

Ποτά και Αρώματα, ποιά η σχέση μεταξύ τους.

Kilian Hennessy ποιός είναι καί τι κάνει..
Ενας Ποτοποϊος / Αρωματοποϊος Θρύλος….
Γεννημένος σε μια από τις πιο επιφανείς δυναστείες της Γαλλίας σε εκλεκτά ποτά, ο Kilian Hennessy μεταφράζει την ευαισθησία και το όραμα που κληρονόμησε από τους προγόνους του στο βασίλειο των αρωμάτων.

Η κουλτούρα του να επιδιώκει την απόλυτη πολυτέλεια και η τολμηρή προσέγγισή του που παραβιάζει τους κανόνες, καθορίζουν τη μάρκα, KILIAN PARIS.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ:

Μετά την αποφοίτησή του, συνέχισε να εκπαιδεύεται με τις καλύτερες μύτες στην αρωματοποιία και εργάστηκε για τους πιο διάσημους οίκους αρωμάτων όπως οι Christian Dior, Paco Rabanne, Alexander McQueen και Giorgio Armani.
Το 2007, ο Kilian λάνσαρε τη δική του ομώνυμη επωνυμία με τη φιλοδοξία να αντικατοπτρίζει όχι μόνο την ξεχωριστή προσωπικότητά του, αλλά και να επιτύχει μια τέλεια συμμαχία μεταξύ κομψότητας και ασυμβίβαστης πολυτέλειας.

Η φιλοσοφία του “eco-luxe” ότι κάθε μπουκάλι μπορεί να ξαναγεμιστεί και να διατηρηθεί για μια ζωή εκτόξευσε τη μάρκα στην κορυφή της αγοράς αρωμάτων και σε μια δική της θέση.

«Θέλω να επαναφέρω την αρωματοποιία στο βάθρο της επιστρέφοντας πίσω στον τρόπο που φτιάχνανε το άρωμα στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ου αιώνα, προσθέτοντας όμως μια σύγχρονη ανατροπή ταυτόχρονα».

Το 2017 και δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του, ο κόσμος του Kilian περιλαμβάνει περισσότερες από 35 μυρωδιές, που εκτείνονται σε διαφορετικές συλλογές αρωμάτων, όπως: “L’Oeuvre Noire”, “Arabian Nights”, “Asian Tales”, “In the Garden of Good & Evil» και «Addictive State of Mind».

Η Kilian συνεχίζει να δημιουργεί απροσδόκητα προϊόντα που ενσωματώνουν την απόλυτη κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια με μια συλλογή από φορητά αρωματικά κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι.

Καθώς η επωνυμία Kilian εξελίσσεται και ωριμάζει, η μία πτυχή που παραμένει συνεπής είναι ότι κάθε προϊόν που δημιουργείται ενσωματώνει την απόλυτη κομψότητα και διαχρονική πολυτέλεια.

Μερικά απο τα πιο διάσημα αρώματα του οίκου είναι μεταξύ άλλων το Black Phantom Memento Mori Και το Angels Share

Δείτε ολα τα Premium αρώματα του Kilian ΕΔΩ...!!!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδω: Kilian Paris

Recent Posts
PERFUME LAYERING tips
Perfume Layering Tips
Δεν υπάρχει καλύτερο κομπλιμέντο από το να σε ρωτάνε.. (τι άρωμα φο
Read More
Τι Είναι τα Niche Αρώματα
Τι Είναι τα Niche Αρώματα?
Τι είναι τελικά τα Niche αρώματα, και τι διαφορά έχουν απο τα συνηθισ
Read More
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα