ΑΡΏΜΑΤΑ ΤΎΠΟΥ ΕΠΩΝΎΜΩΝ ΤΡΙΠΛΆ ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΑ - ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 45€

Blog

PERFUME LAYERING tips

Perfume Layering Tips

Δεν υπάρχει καλύτερο κομπλιμέντο από το να σε ρωτάνε.. (τι άρωμα φοράς.?)

Εάν είστε λάτρης των αρωμάτων, είναι σημαντικό να καταλάβετε τα πολυάριθμα οφέλη των αρωμάτων. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαστρωμάτωση αρωμάτων, σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο.. Μπορείτε να στρώσετε ένα άρωμα πάνω στο άλλο με τέτοιο τρόπο ώστε οι νότες των δύο να αλληλοσυμπληρώνονται για να δημιουργήσετε μια τρίτη μοναδική συμφωνία που βοηθά το άρωμά σας να ξεχωρίζει.

Πρόσφατα, πολλές εταιρίες κυκλοφορούν αρώματα μιας νότας που είναι πιο εύκολο να στρωθούν, έτσι ακόμα και αυτοί που είναι νέοι στον κόσμο των αρωμάτων μπορούν σιγά-σιγά να δημιουργήσουν ένα άρωμα με τη βοήθεια της στρώσης αρωμάτων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το layering δεν περιορίζεται μόνο στα αρώματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τεχνική layering για να συνδυάσετε αρώματα με προϊόντα σώματος που έχουν παρόμοιες νότες αρωμάτων για να αυξήσετε τη μακροζωία του πρώτου.

Το κύριο πλεονέκτημα της επίστρωσης αρωμάτων είναι ότι τα άτομα μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες μυρωδιές που είναι σε θέση να αναδείξουν την προσωπικότητά τους καλύτερα από οποιοδήποτε έτοιμο άρωμα. Το να έχετε τη δύναμη να δημιουργείτε προσαρμοσμένα μείγματα αρωμάτων είναι μαγικό και επιτρέπει απεριόριστη ευελιξία.

PERFUME LAYERING tips

Πώς να στρώσετε σωστά τα αρώματα:

Το να στρώσετε τα αρώματα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να ψεκάζετε δύο αρώματα απευθείας το ένα πάνω στο άλλο. Μπορεί να ξεκινήσει από τη στιγμή που απλώνετε μια αρωματική λοσιόν μετά το ντους σας, ή μπορείτε να ψεκάσετε ένα άρωμα στους καρπούς σας και ένα άλλο στον λαιμό σας. Παίξτε με διαφορετικούς συνδυασμούς και μην φοβάστε να πειραματιστείτε. Ως γενικός γενικός κανόνας, τα πιο βαριά αρώματα πρέπει να ψεκάζονται πρώτα, ώστε να μην υπερισχύουν των ελαφρύτερων τους.

PERFUME LAYERING chart

Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να συνδυάσετε τα αρώματα με μια κοινή νότα ακόμα κι αν ανήκουν σε χωριστές οικογένειες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να στρώσετε ένα απλό άρωμα με κοινά αγαπημένες νότες με ένα περίπλοκο για να δημιουργήσετε κάτι τολμηρό, αλλά όχι υπερβολικό.

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα άρωμα μιας νότας για να ενισχύσετε τις νότες του κύριου αρώματος σας. Για παράδειγμα, αν θέλετε να τονίσετε τη νότα τριαντάφυλλου στο άρωμά σας, σκεφτείτε να βάλετε ένα άρωμα τριαντάφυλλου μίας νότας από κάτω. Από την άλλη, αν θέλετε τα εσπεριδοειδή-υδάτινα αρώματα σας να διαρκέσουν, μπορείτε να τα στρώσετε με ξυλώδη, γήινα αρώματα.

Τι να αποφύγετε:

Ο πειραματισμός είναι ζωτικής σημασίας ώστε να ανακαλύψετε το χαρακτηριστικό σας άρωμα. Μερικές φορές πρέπει να ζήσετε κάτι που δεν σας αρέσει για να εκτιμήσετε αυτό που αγαπάτε, και να καταλάβετε πώς μπορείτε να το βελτιώσετε. Το να έχετε μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση θα σας βοηθά πάντα.!

Κάθε φορά που συναντάτε έναν συνδυασμό που μυρίζει αποκρουστικά, σημειώστε τον για μελλοντική αναφορά. Για παράδειγμα, συχνά θα διαπιστώσετε ότι ο συνδυασμός δύο σκούρων και πλούσιων αρωμάτων μπορεί να οδηγήσει σε περίεργα αποτελέσματα, ειδικά αν έχουν νότες σύγκρουσης. Όπως, ο συνδυασμός δύο δυνατών αρωμάτων με κυρίαρχες μεθυστικές νότες μπορεί να οδηγήσει σε ένα συντριπτικό άρωμα.

Το κλειδί δεν είναι ο υπερκορεσμός ή η υπερβολική στρώση, έτσι ώστε να διατηρείται η ισορροπία του αρώματος που προκύπτει. Οποιοδήποτε body mist ή λοσιόν που φοράτε δίπλα πρέπει να συμπληρώνει τις νότες των επιλεγμένων αρωμάτων.

Recent Posts
Τι Είναι τα Niche Αρώματα
Τι Είναι τα Niche Αρώματα?
Τι είναι τελικά τα Niche αρώματα, και τι διαφορά έχουν απο τα συνηθισ
Read More
Rouge Chaotique Nights Veils
Rouge Chaotique Nights Veils
Rouge Chaotique Byredo Nights Veils Collection Η Byredo παρουσιάζει το Rouge Chaotique, το πρώτο ou
Read More
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα