ΑΡΏΜΑΤΑ ΤΎΠΟΥ ΕΠΩΝΎΜΩΝ ΤΡΙΠΛΆ ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΑ - ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 45€

Blog

Τι Είναι τα Niche Αρώματα

Τι Είναι τα Niche Αρώματα?

Τι είναι τελικά τα Niche αρώματα, και τι διαφορά έχουν απο τα συνηθισμένα και γνωστά σε όλους μας αρώματα.??

Το κατάστημα μας και εμείς προσωπικά ήμασταν οι πρώτοι που προτείναμε, και διαφημίζαμε τα Premium & Niche αρώματα τύπου στην Ελλάδα. Μέσα απο τα κανάλια μας στα Social Media τα κάναμε ευρέως γνωστά, και εν συνεχεία ακολούθησαν και άλλοι που προσπαθουν να μας αντιγράψουν.!!!

( Βλέπε Coromandel Chanel που κυκλοφορήσαμε πρώτοι και γίναμε γνωστοί σε όλη την Ελλάδα )

Niche Αρώματα

Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτά και να τα έχετε δει σε κάποιο ράφι, αλλά δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι. Θα μάθουμε λοιπόν μαζί αν πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σας ή όχι. Αρχικά, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για ειδικά αρώματα που κυκλοφορούν σε περιορισμένες εκδόσεις και έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και σχέδια μπουκαλιών που διαφέρουν από τα κανονικά.

Τα “Niche αρώματα” αναφέρονται σε αρώματα που δεν είναι τόσο δημοφιλή ή δεν βρίσκονται εύκολα σε κάθε κατάστημα. Συνήθως αναφέρονται σε αρώματα που είναι πιο μοναδικά, πιο περίπλοκα στη σύνθεσή τους, με σπάνια συστατικά ή ακόμη και αρώματα που δεν ακολουθούν τις τυπικές τάσεις της αγοράς. Ορισμένοι άνθρωποι αναζητούν τέτοια αρώματα για να ξεχωρίσουν και να εκφράσουν την προσωπικότητά τους με ένα μοναδικό άρωμα.

Τα Niche αρώματα είναι σαν μικρούς θησαυρούς φτιαγμένους από μικρότερους, ανεξάρτητους οίκους αρωμάτων ή μεμονωμένους ειδικούς αρωματοποιούς. Δεν είναι τόσο γνωστά όσο τα αρώματα που βλέπετε στα καταστήματα, αλλά είναι μοναδικά και ιδιαίτερα. Είναι για άτομα που θέλουν κάτι διαφορετικό και αποκλειστικό.

Niche vs Designer Perfumes

Τι Είναι τα Niche perfumes

Η διαφορά ανάμεσα στα αρώματα σχεδιαστών και τα niche, είναι ότι αυτά δημιουργούνται από γνωστούς οίκους ή επώνυμους σχεδιαστές μόδας π.χ ( Chanel, Gucci ή Christian Dior ), ενώ συχνά αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά. Τα αρώματα επώνυμων σχεδιαστών είναι ευρέως διαθέσιμα και διατίθενται στην αγορά για να προσελκύουν μια τεράστια ομάδα καταναλωτών.

Τελικά Αξίζουν τα Niche αρώματα.?

Αυτά τα αρώματα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε κάτι διαφορετικό, και αν ψάχνετε για κάτι ασυνήθιστο και ιδιαίτερο. Ωστόσο, μπορεί να είναι πιο ακριβά σε σύγκριση με τα κοινά αρώματα, επίσης αυτά τα αρώματα μυρίζουν διαφορετικά από τα άλλα επειδή χρησιμοποιούν ειδικά και πανάκριβα συστατικά. Τέλος αν σας αρέσει να είστε διαφορετικοί και θέλετε ένα εξειδικευμένο άρωμα που διαρκεί, ένα niche άρωμα μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Βρείτε όλα τα Niche Αρώματα που διαθέτουμε, πατώντας ΕΔΏ.!

Recent Posts
PERFUME LAYERING tips
Perfume Layering Tips
Δεν υπάρχει καλύτερο κομπλιμέντο από το να σε ρωτάνε.. (τι άρωμα φο
Read More
Rouge Chaotique Nights Veils
Rouge Chaotique Nights Veils
Rouge Chaotique Byredo Nights Veils Collection Η Byredo παρουσιάζει το Rouge Chaotique, το πρώτο ou
Read More
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα