ΑΡΏΜΑΤΑ ΤΎΠΟΥ ΕΠΩΝΎΜΩΝ ΤΡΙΠΛΆ ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΑ - ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 45€

Προϊοντα

Maison Margiela είναι ένας διάσημος γαλλικός οίκος μόδας που ιδρύθηκε το 1988 από τον Βέλγο σχεδιαστή Martin Margiela. Ο οίκος έχει γνωριστεί για την αντισυμβατική και πρωτοποριακή προσέγγισή του στον χώρο της μόδας, καθώς επίσης και για την εκκεντρική αισθητική του, που εστιάζει στην απλότητα, την ανακύκλωση και την αφαιρετική σχεδίαση.

Εκτός από την ένδυση και τα αξεσουάρ, η Maison Margiela έχει επεκτείνει την παρουσία της και στον κόσμο των αρωμάτων. Τα αρώματα της Maison Margiela είναι γνωστά για την μοναδική τους προσέγγιση και την ιδιαίτερη συσκευασία τους, η οποία συχνά αποπνέει μια αίσθηση μυστηρίου και αντισυμβατικότητας.

Μερικά από τα δημοφιλή αρώματα της Maison Margiela περιλαμβάνουν τη σειρά “Replica”, η οποία προσπαθεί να αναπαράγει διάφορες ατμοσφαιρικές στιγμές και μνήμες μέσω των αρωμάτων, και το “Mutiny”, ένα πιο πολυτελές και αισθησιακό άρωμα που κυκλοφόρησε το 2019.

Με την αντισυμβατική και πρωτοποριακή του προσέγγιση, η Maison Margiela συνεχίζει να κερδίζει την αναγνώριση και τον θαυμασμό των λάτρεων της μόδας και των αρωμάτων παγκοσμίως.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

View filters
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα