ΑΡΏΜΑΤΑ ΤΎΠΟΥ ΕΠΩΝΎΜΩΝ ΤΡΙΠΛΆ ΕΝΙΣΧΥΜΈΝΑ - ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΆΝΩ ΤΩΝ 45€

Προϊοντα

Ο οίκος μόδας Moschino είναι γνωστός για τον παιχνιδιάρικο και πρωτοποριακό σχεδιασμό του. Ιδρύθηκε το 1983 από τον Ιταλό σχεδιαστή Franco Moschino και από τότε έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ξεχωριστούς οίκους μόδας παγκοσμίως.

Ο Franco Moschino έχει γίνει γνωστός για τον αντισυμβατικό σχεδιασμό του, που συχνά περιλαμβάνει παιχνιδιάρικα στοιχεία, έντονα χρώματα και ευρήματα από την καθημερινή ζωή. Οι συλλογές του οίκου Moschino είναι γνωστές για την ακολουθία τους στις τάσεις της μόδας και τη διάθεσή τους για πειραματισμό.

Τα αρώματα του οίκου Moschino ακολουθούν την ίδια πνευματική στάση. Είναι εκκεντρικά, διασκεδαστικά και πρωτότυπα, αντικατοπτρίζοντας τον παίχτηρικο χαρακτήρα του οίκου. Με ευφάνταστα μπουκάλια και εξαιρετικές συνθέσεις, τα αρώματα Moschino ξεχωρίζουν στον κόσμο της αρωματοποιίας.

Ο οίκος Moschino συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιδραστικούς οίκους μόδας, ενώ η πρωτοποριακή του προσέγγιση στον σχεδιασμό και τη δημιουργία αρωμάτων τον καθιστά μοναδικό στον χώρο της μόδας.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

View filters
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα